Orhan Kara İlkokulu

TAHTAKALE MAH. İNEBEY CAD. NO: 39 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlere sahip, öğrenmeyi bilen, araştırmacı, sorgulayıcı öğrenciler yetiştiren, öğrencileri kişiliğine, yeteneğine uygun ortaokul kurumlarına yönlendiren, sosyal ve kültürel olayları takip eden, toplumsal hayata uyumlu, pozitif ve bilimsel düşünmeyi bilen bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Bursa’daki ilkokullar arasında, en kaliteli eğitim öğretimi veren, başarısıyla yetiştirdiği öğrenci kalitesi ile adından söz ettiren tek okul olmak.
Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmaktadır.
Saatler
Sabah : Başlama: 8:00 - Bitiş: 12:50 (3. ve 4.sınıflar) Öğlen : Başlama: 13:20 - Bitiş: 18:10 (1. ve 2. sınıflar
Doğalgaz kaloriferli
Ulaşım
Heykelde Postahane durağında inilip, İnebey caddesinden yukarıya çıkarken 200 metre ilerde sağ tarafta yol üzerinde bulunmaktadır.
Tahtakale mahallesinde bulunmaktadır.
İl merkezinde