Etiket Sonuçları: YARIŞMA

Nis

Okulumuz 4/A öğretmeni Nurdan ÇELİK tarafından ortaya atılan bir fikir olarak uygulamaya konulan bu yarışmada amaç öğrencilerin tenefüste bilinçsizce oyunlar oynamalarını engellemek,dikkatsizce koşarak yaralanmalarını önlemek ve hem eğlenceli hem de zararsız  aktiviteler yaptırmak.

Nis

23 Nisan günü normal kutlama töreni programından sonra yapılmak üzere 23 Nisan Etkinlik Yarışmaları yapılacaktır.

Yarışmaların sonucunda her kategoride birinci gelen öğrencilere başarı belgesi verilecek.Yarışma kategorileri altta  olduğu gibi yapılacak .

Ara

ALPAGUT TURAN FEDERASYONU DÜNYA BİRİNCİSİ OLAN FUAT UMUR DEMİRSU TÖREN SONRASI OKUL MÜDÜRÜMÜZ BİLGE AKPINAR TARAFINDAN TEBRİK EDİLDİ.BAŞARILARININ DEVAM ETMESİ TEMENNİSİYLE KENDİSİNE BELGESİ TAKDİM EDİLDİ.BU GİBİ BAŞARILARIN DİĞER ÖĞRENCİLERİMİZE DE ÖRNEK TEŞKİL ETMESİ TEMENNİ EDİLMEKTEDİR.ÖĞRENCİMİZİ ,AİLESİNİ VE 3-G SINIFI ÖĞRETMENİ EMİNE ÇELİK'İ TEBRİK EDİYORUZ.